0452566888

Puijonkatu 22 Kuopio Finland 70100

©2017 by Esthetical Studio Rende. Proudly created with Wix.com

Täyteainehoidot
Täyteaine hoitoja käytetään korjaamaan ihon pieniä ikääntymisen merkkejä tai muokkamaan kasvojen alueita kuten poskipäät, nenä, suunympärys tai huulet.

 Hyaluronihappo on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, jota esiintyy ihossa luonnostaan. Iän myötä ihon joustavuus ja luonnollinen kosteus vähenee ja siitä tulee kuivempi.
Uv säteily ja tupakointi vaikuttavat myös ihon kimmoisuuteen. 
Täyteainehoidoilla kosteutamme ihoa sisältäpäin ja voimme muokata pieniä virheitä ja häivyttää iän tuomia merkkejä. 
Täyteaine ruiskutetaan ihoon pieninä määrinä ohuella neulalla. 
Kivun tunteminen hoidon aikana on hyvin yksilöllistä, käytän halutessanne kuitenkin puudutusainetta toimenpidekohtaan.
Pistokset ovat nopeeita toimenpiteitä joka kestävät yleensä vain 30 min. 
Tulokset näkyvät heti ! 
Hoitoalueella saattaa ilmetä turvotusta muutaman päivän ajan, joten ei kannata säikähtää, jos tulos on jopa liian täyteläinen. 
Muita oireita voivat olla lievä punoitus, mustelma, turvotus, aristus, kutina tai kihelmöinti. Kaikki nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä.

Koska hyaluronihappo on biohajoava luonnontuote, poistuu se myös luonnollisesti kehosta jonkun ajan kuluttua. Tästä syystä toimenpiteen vaikutukset säilyvät yleensä noin 6-12 kuukautta, jonka jälkeen toimenpiteen uusinta käsittely on tarpeellista, mikäli tuloksia halutaan pitää yllä. 


Mitä minun tulee huomioida ennen hoitoa?


Täyteainehoitoihin liittyy aina riskinsä, joista osa saattaa edellyttää lääkärin hoitoa. Huomioithan siis ennen hoitoa mahdollisista esteistäsi hoitoihin,  mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeet. 
Asiakas allekirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen ja hoitoalueesta otetaan valokuva.

 

Emme tee hoitoa sinulla on 

- ‎syöpähoidot/ immuunipuolustukseen vaikuttava lääkitys
- ‎verenohennuslääkityksen käyttö tai verenvuotosairaudet
- ‎aktiivinen herpes (jos huulissa ollut ikinä, suun kautta otettava käsikauppavalmiste aloitettava viikkoa ennen pistoshoitoa, apteekissa neuvotaan tuote ja käyttö)
- ‎mikä tahansa päällä oleva tulehdus, flunssa tai muu hengitysteihin vaikuttava oire
-Vakavat allergiat, Aiempi anafylaktinen reaktio gram-positiivisiten bakteerien proteiinituotteille. Eli jos olet saanut allergisen reaktion ampiaisen pistosta tai pähkinöistä niin on riski että olet allerginen myös täyteaineille. 

 

Täyteainehoitoja ei voi myöskään tehdä, jos asiakkaalla on esimerkiksi flunssa, tai muu hengitysteihin vaikuttava infektio.


Omega-3 / kalaöljyvalmisteet, E-vitamiini ja osa luontaistuotteista voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä pistoskohdassa. Valmisteiden käyttöä kannattaa välttää 1-2 viikkoa ennen hoitoa ja heti hoidon jälkeen.
 

Emme tee täyteainehoitoja raskaana oleville tai imettäville naisille.
Täyteaineissa ikäraja 20.

Tuotteet

Yli 40 vuotta toimineen ja yhden Euroopan johtavan lääkeyrityksen Croman valmistama Princess® on hyaluronihappopohjainen täyteainesarja, jolla on suoritettu maailmanlaajuisesti jo yli 15 miljoonaa käsittelyä.


Princess Filler, sopii erinomaisesti kohtalaisten ja keskisyvien juonteiden poistamiseen.
Huulien täyttöön ja muotoiluun.
Kesto: 6-9 kuukautta.


Radiant on DR.Kormanin valmistama täysin vegaaninen CE sertifioitu täyteaine.

Radiant Derm sopii erinomaisesti kohtalaisten ja keskisyvien juonteiden poistamiseen. Huulien täyttöön ja muotoiluun.Kesto: 6-9 kuukautta.